Liderul PSRM Igor Dodon a obținut o funcție nouă în Parlament
Full Article 1 minutes read

Liderul PSRM Igor Dodon a obținut o funcție nouă în Parlament

Liderul Partidului Socialiștilor (PSRM) Igor Dodon a obținut funcția de șef al delegației la Adunarea Parlamentară a Cooperării Economice la Marea Neagră. În cadrul ședinței din 6 august, legislativul a aprobat componența nominală a delegațiilor Parlamentului Republicii Moldova la organizațiile parlamentare internaționale și la organizațiile parlamentare bilaterale. 

În afară de Igor Dodon, din delegație vor face parte membrii: Mariana Cușnir, Victor Spînu – Fracțiunea parlamentară ”Partidul Acțiune și Solidaritate”; Alexandr Suhodolski – Fracțiunea parlamentară a Blocului Comuniștilor și Socialiștilor.

Amintim că Igor Dodon a lipsit de la ședința din 6 august, în cadrul căreia a fost învestit guvernul condus de Natalia Gavrilița.

Socialistul nu a precizat, deocamdată, din ce motiv nu s-a prezentat la ședința Legislativului. Potrivit Jurnal TV, liderul PSRM ar fi plecat la Moscova, fiind însoțit de fratele său, un cumătru și de președintele Federației de Taekwondo.

Deputatul socialist Corneliu Furculiță a declarat pentru Pro TV că Igor Dodon a plecat în Rusia cu „o însărcinare din partea partidului”.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: