Lista completă a candidaților propuși de PCRM-PSRM la funcția de deputat (DOC)
Full Article 1 minutes read

Lista completă a candidaților propuși de PCRM-PSRM la funcția de deputat (DOC)

Pe site-ul Comisiei Electorale Centrale (CEC) a fost publicată lista completă a candidaților propuși de blocul electoral al comuniștilor și socialiștilor pentru alegerile parlamentare anticipate.

Potrivit documentului, așa cum a anunțat anterior liderul PSRM, în fruntea listei este președintele PCRM, Vladimir Voronin. El este urmat de Igor Dodon. Cei doi sunt urmați de către socialiștii Zinaida Grecianîi, Vlad Bătrâncea și de comunistul Oleg Reidman. Urmează alți trei membri PSRM: Bogdan Țîrdea, Alla Dolință și Alla Pilipețcaia.

Elena Bodnarenco (PCRM) și Alexandr Suhodolski (PSRM) încheie primele 10 poziții din listă.

Jurnalistul Constantin Starîș a fost poziționat pe locul 11, iar președintele fracțiunii PSRM din actualul legislativ Corneliu Furculiță – pe locul 13. Vasile Bolea și Vladimir Odnostalco au fost incluși abia pe locurile 20 și 21, iar actualii deputați Petru Burduja și Radu Mudreac – pe 24, repectiv 25.

508733668-508731594-Lista-C… by Анна Выприцких

Amintim că, pe 21 mai, CEC a înregistrat blocul electoral PCRM-PSRM pentru alegerile parlamentare din 11 iulie. Asta înseamnă că cele două formațiuni care și-au unit forțele pot începe campania și agitația electorală.

 

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: