VIDEO Alegerile din 5 noiembrie: Comisia Electorală Centrală anunță bilanțul preliminar al scrutinului
Full Article 40 second read

VIDEO Alegerile din 5 noiembrie: Comisia Electorală Centrală anunță bilanțul preliminar al scrutinului

Reprezentanții Comisiei Electorale Centrale comunică oficial rezultatele preliminare ale alegerilor locale generale. Menționăm că scrutinul a avut loc pe 5 noiembrie. În seara zilei din ajun, instituția electorală raporta că la alegeri au participat circa 1 mln 150 mii votanți.  

Pe 5 noiembrie în Republica Moldova s-au desfășurat alegeri locale generale în orașe (inclusiv în municipiile Chișinău și Bălți), sate (comune) și raioane, cu excepția localităților din stânga Nistrului și a municipiului Bender.

Potrivit rezultatelor preliminare, Ion Ceban a obținut al doilea mandat de primar al mun. Chișinău. În Consiliul Municipal al capitalei, 7 formațiuni politice își vor delega reprezentanți. Cel puțin aceasta reiese din datele preliminare după prelucrarea tuturor celor 305 procese verbale.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: