VIDEO Ce conține proiectul Strategiei Securităţii Naţionale? Maia Sandu, declarații după ședința Consiliului Suprem de Securitate
Full Article 50 second read

VIDEO Ce conține proiectul Strategiei Securităţii Naţionale? Maia Sandu, declarații după ședința Consiliului Suprem de Securitate

Șefa statului Maia Sandu a convocat Consiliul Suprem de Securitate (CSS). Reprezentanții Președinției au menționat în dimineața zilei de 11 octombrie că Sandu urmează să prezinte proiectul Strategiei Securităţii Naţionale. Urmare a ședinței, șefa statului a ieșit la declarații. 

UPDATE: Potrivit șefei statului, în prezent, lumea întreagă este zguduită de atacuri ce distrug pacea și ordinea iar Moldova nu trebuie să se prefacă că aceste lucruri nu o vizează. „Trebuie să fim pregătiți”, a spus președinta. Ea a menționat că prin Strategia Securității Naționale, autoritățile vor acționa în câteva direcții. Printre acestea sunt: sporirea investițiilor și întărirea sectorului de apărare și securitate, progresarea graduală pe calea soluționării conflictului transnistrean, inclusiv intensificarea luptei de combatere a corupției și crearea unor instituții puternice care să aplice legea.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: