LIVE Discursul președintei Maia Sandu la ceremonia dedicată Zilei Statalității Lituaniei
Full Article 30 second read

LIVE Discursul președintei Maia Sandu la ceremonia dedicată Zilei Statalității Lituaniei

Președinta Republicii Moldova, Maia Sandu, va ține un discurs la ceremonia dedicată Zilei Statalității, marcată azi, 6 iulie, de Lituania, anunță Președinția.

Potrivit instituției prezidențiale, cu începere de la ora 14.25 este planificată conferință de presă comună a președintei Maia Sandu cu președintele lituanian Gitanas Nauseda.

De menționat că Maia Sandu se află astăzi, 6 iulie, într-o vizită la Vilnius, Lituania.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: