LIVE Discursul președintei Maia Sandu la ceremonia dedicată Zilei Statalității Lituaniei
Full Article 30 second read

LIVE Discursul președintei Maia Sandu la ceremonia dedicată Zilei Statalității Lituaniei

Președinta Republicii Moldova, Maia Sandu, va ține un discurs la ceremonia dedicată Zilei Statalității, marcată azi, 6 iulie, de Lituania, anunță Președinția.

Potrivit instituției prezidențiale, cu începere de la ora 14.25 este planificată conferință de presă comună a președintei Maia Sandu cu președintele lituanian Gitanas Nauseda.

De menționat că Maia Sandu se află astăzi, 6 iulie, într-o vizită la Vilnius, Lituania.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.NM a lansat o campanie de crowdfunding pe Patreon. Fiți complicele nostru

Acum, fiecare dintre voi, cititorii noștri, are ocazia să contribuie și să ne susțină activitatea, să ia parte la transformarea Moldovei. Vom continua să facem jurnalism corect în Moldova. Iar cu ajutorul vostru, vom putea să ne facem munca și mai bine. Vă propunem să alegeți una dintre cele 6 opțiuni prin care ne puteți susține. La rândul nostru, suntem gata să vă oferim toată recunoștința și mici surprize. Accesați linkul pentru a deveni complicele nostru. Și alegeți statutul care vi se potrivește: de la prieten până la președinte.

Susține NewsMaker.

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: