VIDEO Maia Sandu și Klaus Iohannis, declarații de la București
Full Article 30 second read

VIDEO Maia Sandu și Klaus Iohannis, declarații de la București

Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, a efectuat pe 29 iulie o vizită oficială la București, la invitația președintelui României, Klaus Iohannis. După întrevedere, cei doi șefi de stat au oferit declarații pentru presă.

Potrivit unui comunicat de presă al Președinției Moldovei din data de 28 iulie, în cadrul vizitei, Maia Sandu va avea convorbiri și cu prim-ministrul Nicolae Ciucă, cu președintele Camerei Reprezentanților a Parlamentului României, Marcel Ciolacu, și cu Vicepreședinta Senatului, Alina Gorghiu. 


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: