LIVE Moldova și NATO – ce ne așteaptă? Anunțul lui Mircea Geoană și Dorin Recean
Full Article 1 minutes read

LIVE Moldova și NATO – ce ne așteaptă? Anunțul lui Mircea Geoană și Dorin Recean

Șeful adjunct al NATO, Mircea Geoană, susține o conferință de presă alături de prim-ministrul Republicii Moldova, Dorin Recean, după întrevederea din 14 septembrie, la Guvern. Anterior, Executivul de la Chișinău a anunțat că principalele subiecte pe care le vor aborda oficialii vizează ultimele evoluții ce țin de securitatea regională, dar și prioritățile de cooperare pe linia Republica Moldova – NATO. Urmărește declarațiile înalților oficiali, în direct pe NM.

Precizăm că Mircea Geoană se află în vizită de lucru în Republica Moldova în perioada 13-15 septembrie. Oficialul urmează să aibă întrevederi cu președinta țării,  Maia Sandu; prim-ministrul Dorin Recean și președintele Parlamentului, Igor Grosu.

Agenda discuțiilor vizează, potrivit Executivului, posibilitățile de obținere a asistenței Alianței Nord-Atlantice pentru eforturile de democratizare, dar și modernizare a Republicii Moldova, precum și pentru dezvoltarea capacităților de securitate, apărare, combatere a dezinformării și fortificarea rezilienței țării noastre în conformitate cu cerințele actuale ale mediului de securitate.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: