LIVE Parlamentul, în ședință: Ratificarea unui acord de împrumut de 300 mln euro între BERD și Moldova – pe ordinea de zi
Full Article 30 second read

LIVE Parlamentul, în ședință: Ratificarea unui acord de împrumut de 300 mln euro între BERD și Moldova – pe ordinea de zi

Parlamentul se reunește pe 15 iulie într-o nouă ședință de plen a Parlamentului. Pe ordinea de zi sunt incluse 10 proiecte de legi, printre care și cel de ratificare a Acordului de împrumut dintre Republica Moldova și Banca Europeană pentru Reconstrucție și Dezvoltare în vederea realizării proiectului „Securitatea furnizării gazelor naturale”.

Un alt proiect care urmează să fie dezbătut în plen prevede acordarea unor facilități fiscale și vamale pentru cetățenii Republicii Moldova care revin cu traiul în Republica Moldova.Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: