LIVE Deputații vor examina legea cu privire la securitatea radiologică. Ședința Parlamentului
Full Article 50 second read

LIVE Deputații vor examina legea cu privire la securitatea radiologică. Ședința Parlamentului

Parlamentul Republicii Moldova s-a convocat pe 20 octombrie în ședință plenară. În cadrul ședinței vor fi examinate mai multe proiecte importante, printre care cel cu privire la declararea unității publice de interes național a lucrărilor de construcție a apeductului magistral Chișinău-Strășeni-Călărași, dar și cerințele de bază în securitatea radiologică.

Membrii Legislativului urmează să examineze proiectul de lege pentru modificarea Codului fiscal al Republicii Moldova.

Pe ordinea de zi a mai fost inclus proiectul de lege cu privire la cerințele de bază în securitatea radiologică.

De asemenea, va fi propus spre adoptare proiectul de lege pentru modificarea codului serviciilor media audiovizuale al Republicii Moldova.

În ședința plenară va fi examinat și proiectul de hotărâre privind constituirea grupului parlamentar pentru susținerea Belarus Democrat.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: