LIVE Deputații vor examina legea cu privire la securitatea radiologică. Ședința Parlamentului
Full Article 50 second read

LIVE Deputații vor examina legea cu privire la securitatea radiologică. Ședința Parlamentului

Parlamentul Republicii Moldova s-a convocat pe 20 octombrie în ședință plenară. În cadrul ședinței vor fi examinate mai multe proiecte importante, printre care cel cu privire la declararea unității publice de interes național a lucrărilor de construcție a apeductului magistral Chișinău-Strășeni-Călărași, dar și cerințele de bază în securitatea radiologică.

Membrii Legislativului urmează să examineze proiectul de lege pentru modificarea Codului fiscal al Republicii Moldova.

Pe ordinea de zi a mai fost inclus proiectul de lege cu privire la cerințele de bază în securitatea radiologică.

De asemenea, va fi propus spre adoptare proiectul de lege pentru modificarea codului serviciilor media audiovizuale al Republicii Moldova.

În ședința plenară va fi examinat și proiectul de hotărâre privind constituirea grupului parlamentar pentru susținerea Belarus Democrat.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.NM a lansat o campanie de crowdfunding pe Patreon. Fiți complicele nostru

Acum, fiecare dintre voi, cititorii noștri, are ocazia să contribuie și să ne susțină activitatea, să ia parte la transformarea Moldovei. Vom continua să facem jurnalism corect în Moldova. Iar cu ajutorul vostru, vom putea să ne facem munca și mai bine. Vă propunem să alegeți una dintre cele 6 opțiuni prin care ne puteți susține. La rândul nostru, suntem gata să vă oferim toată recunoștința și mici surprize. Accesați linkul pentru a deveni complicele nostru. Și alegeți statutul care vi se potrivește: de la prieten până la președinte.

Susține NewsMaker.

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: