LIVE Premierul Belgiei, la Chișinău: alături de președinta Maia Sandu, discută cu elevii din capitală
Full Article 50 second read

LIVE Premierul Belgiei, la Chișinău: alături de președinta Maia Sandu, discută cu elevii din capitală

Prim-ministrul Belgiei, Alexander De Croo, și-a început vizita în Republica Moldova, cu o întrevedere, la Președinție, cu șefa statului, Maia Sandu. Cei doi oficiali au ajuns la Universitatea Pedagogică de Stat „Ion Creangă”, unde urmează să aibă o discuție cu un grup de elevi de la mai multe licee din capitală despre viitorul european al Moldovei. Urmărește evenimente în direct pe NewsMaker.

Menționăm că premierul Belgiei întreprinde o vizită în Moldova, pe 3 aprilie. Cu această ocazie, accesul în anumite locuri publice din Chișinău este limitat temporar. În același timp nu se va permite temporar desfășurarea întrunirilor, manifestărilor în masă, lucrărilor de reparație a drumurilor și tăiere a arborilor. Restricțiile de circulație sunt valabile în perimetrul străzilor pe unde se vor deplasa coloanele oficiale.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: