LIVE Președinții Austriei și Sloveniei – în vizită la Chișinău. Primele declarații, alături de Maia Sandu
Full Article 40 second read

LIVE Președinții Austriei și Sloveniei – în vizită la Chișinău. Primele declarații, alături de Maia Sandu

Președinții Austriei și Sloveniei – Alexander Van der Bellen și, respectiv, Nataša Pirc Musar – se află într-o vizită oficială, în Republica Moldova. Oficialii vor susține declarații de presă în comun, cu președinta Maia Sandu, pe 16 noiembrie, ora 11:45. Urmăriți, în direct pe NM, primele declarații ale celor trei șefi de state.

Amintim că autoritățile austriece și slovace au anunțat, pe 15 noiembrie, despre vizita președinților din cele două state, în Moldova. Liderii au ajuns la Chișinău în seara zilei de miercuri.

Agenda celor doi președinți poate fi consultată AICI.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: