Locuitorii regiunii transnistrene au rămas fără apă caldă. Nu au fost anunțați oficial despre deconectări
Full Article 1 minutes read

Locuitorii regiunii transnistrene au rămas fără apă caldă. Nu au fost anunțați oficial despre deconectări

În orașele din regiunea transnistreană, în dimineața zilei de 2 noiembrie, a fost oprită furnizarea apei calde. Despre acest lucru NM a fost informat de către cititorii din Tiraspol și Rîbnița, și presa locală precum și utilizatorii rețelelor sociale confirmă informația. Declarații oficiale ale așa numitelor autorități transnistrene cu privire la întreruperea furnizării apei calde nu sunt. 

Despre faptul că în mai multe raioane din Tiraspol și Rîbnița, la 2 noiembrie, nu este apă caldă ne-au informat cititorii NM. Despre absența apei calde în orașele regiunii semnalează și canalele media din stânga Nistrului, precum cele de Telegram. Pe rețelele de socializare, locuitorii din regiune se plâng de scăderea temperaturii în sistemul de încălzire centrală.

Așa-zisele autorități transnistrene nu au anunțat oficial despre întreruperea furnizării de apă caldă.

Menționăm că pe 1 noiembrie, Vadim Krasnoselski a prelungit starea de urgență, în regiunea transnistreană, până la sfârșitul lunii noiembrie. În aceeași zi, liderul nerecunoscut a spus că este necesar să se introducă măsuri de austeritate pentru resursele energetice din regiune.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.NM a lansat o campanie de crowdfunding pe Patreon. Fiți complicele nostru

Acum, fiecare dintre voi, cititorii noștri, are ocazia să contribuie și să ne susțină activitatea, să ia parte la transformarea Moldovei. Vom continua să facem jurnalism corect în Moldova. Iar cu ajutorul vostru, vom putea să ne facem munca și mai bine. Vă propunem să alegeți una dintre cele 6 opțiuni prin care ne puteți susține. La rândul nostru, suntem gata să vă oferim toată recunoștința și mici surprize. Accesați linkul pentru a deveni complicele nostru. Și alegeți statutul care vi se potrivește: de la prieten până la președinte.

Susține NewsMaker.

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: