Locuitorii regiunii transnistrene au rămas fără apă caldă. Nu au fost anunțați oficial despre deconectări
Full Article 1 minutes read

Locuitorii regiunii transnistrene au rămas fără apă caldă. Nu au fost anunțați oficial despre deconectări

În orașele din regiunea transnistreană, în dimineața zilei de 2 noiembrie, a fost oprită furnizarea apei calde. Despre acest lucru NM a fost informat de către cititorii din Tiraspol și Rîbnița, și presa locală precum și utilizatorii rețelelor sociale confirmă informația. Declarații oficiale ale așa numitelor autorități transnistrene cu privire la întreruperea furnizării apei calde nu sunt. 

Despre faptul că în mai multe raioane din Tiraspol și Rîbnița, la 2 noiembrie, nu este apă caldă ne-au informat cititorii NM. Despre absența apei calde în orașele regiunii semnalează și canalele media din stânga Nistrului, precum cele de Telegram. Pe rețelele de socializare, locuitorii din regiune se plâng de scăderea temperaturii în sistemul de încălzire centrală.

Așa-zisele autorități transnistrene nu au anunțat oficial despre întreruperea furnizării de apă caldă.

Menționăm că pe 1 noiembrie, Vadim Krasnoselski a prelungit starea de urgență, în regiunea transnistreană, până la sfârșitul lunii noiembrie. În aceeași zi, liderul nerecunoscut a spus că este necesar să se introducă măsuri de austeritate pentru resursele energetice din regiune.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: