Lovită de o mașină lângă secția de votare. O femeie din Dubăsari, transportată la Chișinău cu leziuni la coloana vertebrală
Full Article 2 minutes read

Lovită de o mașină lângă secția de votare. O femeie din Dubăsari, transportată la Chișinău cu leziuni la coloana vertebrală

O femeie a fost lovită de o mașină, lângă secția de votare. Incidentul a avut loc la Dubăsari. Femeia a fost tamponată de un automobil care efectua manevra de deplasare cu spatele. Victima a suferit leziuni traumatice ale coloanei vertebrale și a fost transportată un spital din Chișinău. 

Incidentul a avut loc la ora 14:50, în parcarea din fața casei de cultură din adiacentul secției de votare nr.15/7 „Doroțcaia”.

Un bărbat în vârstă de 54 de ani, aflându-se la volanul unui automobil de model Toyota Prius și efectuând manevra de deplasare cu spatele, din neatenție a tamponat o localnică, a declarat pentru NewsMaker șefa secției comunicare și protocol a Inspectoratului General al Poliției Diana Fetco.

Femeia tamponată, în vârstă de 55 de ani, s-a ales cu leziuni traumatice închise ale coloanei vertebrale. Aceasta a fost transportată la spitalul de urgență din Chișinău.

Reprezentanții Inspectoratului au precizat că starea de sănătate a femeii este în afara oricărui pericol.

În cadrul acțiunilor primare de documentare a cazului, șoferul a fost supus testării alcooscopice cu aparat de tip „drager”, rezultatul testării fiind 0,00 mg/l. La moment se întreprind acțiunile de documentare a cazului”, a adăugat reprezentanta Inspectoratului.

***

Precizăm că astăzi, 5 noiembrie 2023, în Republica Moldova se desfășoară alegeri locale generale în orașe (inclusiv în municipiile Chișinău și Bălți), sate (comune) și raioane, cu excepția localităților din stânga Nistrului și a municipiului Bender.

În satul Gradiște din raionul Cimișlia, pe 5 noiembrie, a decedat președinta secției de votare. Femeia a acuzat dureri în regiunea pieptului și a fost transportată la spital, unde a murit.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: