Președinta unei secții de votare din raionul Cimișlia a murit, după ce i s-a făcut rău în ziua alegerilor. Avea 39 de ani
Full Article 50 second read

Președinta unei secții de votare din raionul Cimișlia a murit, după ce i s-a făcut rău în ziua alegerilor. Avea 39 de ani

Președinta secției de votare din satul Gradiște, raionul Cimișlia, a decedat pe 5 noiembrie. Aceasta a acuzat dureri în regiunea pieptului și a fost transportată la spital, unde a murit. Informația a fost comunicată pentru NewsMaker de reprezentanții Inspectoratului General al Poliției (IGP). 

O femeie în vârstă de 39 de ani, președinta secției de votare din satul Gradiște raionul Cimișlia a decedat.

Pentru NewsMaker, șefa secției comunicare și protocol a IGP Diana Fetco a declarat că femeia a acuzat dureri în regiunea pieptului.

„A fost chemată ambulanța la secția de votare, aceasta a fost transportată la spital și a murit în secția de reanimare”, a menționat reprezentanta Inspectoratului.

***

Precizăm că astăzi, 5 noiembrie 2023, în Republica Moldova se desfășoară alegeri locale generale în orașe (inclusiv în municipiile Chișinău și Bălți), sate (comune) și raioane, cu excepția localităților din stânga Nistrului și a municipiului Bender.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: