Lumina se ieftinește: cât vor achita consumatorii deserviți de Premier Energy și FEE Nord 
Full Article 1 minutes read

Lumina se ieftinește: cât vor achita consumatorii deserviți de Premier Energy și FEE Nord 

Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică (ANRE) a aprobat pe 19 martie noi tarife la energia electrică. Consumatorii casnici din centrul și sudul țării vor achita 2 lei și 34 de bani pentru un kWh, cu 5 bani mai puțin decât în prezent. Consumatorii din nordul țării vor achita 2 lei și 84 de bani pentru un kWh, cu 4 bani mai puțin decât în prezent. 

Consumatorii casnici din centrul și sudul țării, deserviți de Î.C.S. „Premier Energy” S.R.L., vor achita 2 lei și 34 bani/kWh. În prezent, consumatorii achită 2 lei și 39 de bani pentru un kWh.

Consumatorii din nordul Moldovei, deserviți de S.A. „Furnizarea Energiei Electrice (FEE) Nord”, vor achita 2 lei și 84 bani/kWh. La momentul actual, consumatorii achită 2,88 lei/kWh.

Hotărârile vor intra în vigoare la data publicării în Monitorul Oficial al Republicii Moldova.

Menționăm, pe 19 martie, ANRE a decis să aprobe și noi prețuri la căldură pentru locuitorii din Chișinău și Bălți.

Ultima dată, ANRE a scăzut tarifele la energie electrică pe 10 noiembrie 2023.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: