VIDEO Macron i-a acordat lui Zelenski ordinul Legiunea de Onoare: „Un omagiu adus Ucrainei și poporului ei”
Full Article 50 second read

VIDEO Macron i-a acordat lui Zelenski ordinul Legiunea de Onoare: „Un omagiu adus Ucrainei și poporului ei”

Președintele francez Emmanuel Macron i-a acordat președintelui Ucrainei Vladimir Zelenski cel mai înalt ordin prezidențial din Franța, Ordinul Legiunii de Onoare. Înainte de aceasta, la o întâlnire cu Macron și cancelarul german Olaf Scholz, Zelenski a spus că Franța și Germania au posibilitatea de a deveni „arhitecții viitorului”. 

„Un omagiu adus Ucrainei și poporului ei. În semn de mulțumire, dragă Vladimir, pentru curaj și dăruire”, a scris Macron, pe Twitter.

De menționat că Zelenski întreprinde o vizită la Paris. În timpul unei întâlniri cu Zelenski, Macron a spus că vrea să însoțească Ucraina „spre victorie și pace” și că Rusia nu trebuie să câștige.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: