Mai multe loturi cu ouă de găină, depistate cu Salmonella, retrase de pe piață
Full Article 40 second read

Mai multe loturi cu ouă de găină, depistate cu Salmonella, retrase de pe piață

Agenția Națională pentru Siguranța Alimentelor anunță că operatorul din domeniul alimentar SRL „Raiplai Avicola” a inițiat procedura de retragere din rețeaua de comerț și rechemare de la clienți a ouălor de găină. Agenția precizează că a fost depistată prezența Salmonellei Enteritidis în fecalele găinilor ouătoare.

Cu privire la originea produsului, Agenția menționează că acesta este din raionul Briceni, satul Tabani.

Termenul de valabilitate a loturilor retrase: 13.09.2022 până la 24.09.2022.

Persoanele care au achiziționat produse din loturile date sunt rugate să se abțină de a le consuma și sunt în drept să le returneze magazinului de unde au fost procurate.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: