Maia Sandu a ajuns în Top 5 istorii ale săptămânii, recomandate de Luxemburg Times
Full Article 50 second read

Maia Sandu a ajuns în Top 5 istorii ale săptămânii, recomandate de Luxemburg Times

Președinta Republicii Moldova Maia Sandu a fost menționată de publicația Luxemburg Uimesc, care a întocmit un top de cinci istorii ale săptămânii, care nu trebuie ratate. Șefa statului este descrisă drept o luptătoare cu corupția.

„Încă de la alegerea Maiei Sandu în fruntea guvernului Moldovei, șansele țării de a adera la Uniunea Europeană au început să pară mai reale. Totuși, fana Europei în vârstă de 50 de ani – prima femeie președinte a Moldovei în urma votului din noiembrie 2020, va trebui mai întâi să se impună în lupta cu corupția omniprezentă, inclusiv cu traficul de ființe umane și spălare de bani”, au scris jurnaliștii străini.

Publicația a utilizat fotografia Maiei Sandu cu președintele Consiliului European Charles Michel, realizată în mai 2022 la Chișinău.

Maia Sandu a ajuns în Top 5 istorii ale săptămânii, recomandate de Luxemburg Times


Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la existența jurnalismului de calitate susținându-ne pe Patreon! În acest fel, puteți fi parte a schimbării în bine a Moldovei. Datorită sprijinului vostru, vom putea implementa și mai multe proiecte noi și importante. Vă punem la dispoziție 6 modalități de a ne sprijini. În schimb, vă oferim content exclusiv și cadouri plăcute. Accesați linkul pentru a deveni patronul nostru. Nu este deloc greu, în schimb este atât de plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: