Maia Sandu a transmis un mesaj de condoleanțe celor care și-au pierdut apropiații în tragedia de la Seul
Full Article 1 minutes read

Maia Sandu a transmis un mesaj de condoleanțe celor care și-au pierdut apropiații în tragedia de la Seul

Șefa statului Maia Sandu a transmis condoleanțe, în urma tragediei din Seul, unde cel puțin 150 de  persoane au murit în urma unei busculade de Halloween. Mesajul a fost publicat pe contul său de Twitter, pe 30 octombrie.

„Sunt profund întristată de tragedia din Seul, care a luat viețile atâtor oameni. Cele mai sincere condoleanțe tuturor celor care și-au pierdut cei dragi în această tragedie”, a scris președinta.


Amintim că 151 de oameni au murit, cei mai mulți dintre ei călcați în picioare, după o busculadă de proporții creată la o petrecere de Halloween la Seul, capitala Coreei de Sud, relatează BBC. Nu se știe încă de la ce a pornit busculada, dar una dintre teorii este că un grup mare de oameni s-ar fi îndreptat către un bar pentru a vedea o vedetă locală.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: