Maia Sandu a transmis un mesaj de condoleanțe celor care și-au pierdut apropiații în tragedia de la Seul
Full Article 1 minutes read

Maia Sandu a transmis un mesaj de condoleanțe celor care și-au pierdut apropiații în tragedia de la Seul

Șefa statului Maia Sandu a transmis condoleanțe, în urma tragediei din Seul, unde cel puțin 150 de  persoane au murit în urma unei busculade de Halloween. Mesajul a fost publicat pe contul său de Twitter, pe 30 octombrie.

„Sunt profund întristată de tragedia din Seul, care a luat viețile atâtor oameni. Cele mai sincere condoleanțe tuturor celor care și-au pierdut cei dragi în această tragedie”, a scris președinta.


Amintim că 151 de oameni au murit, cei mai mulți dintre ei călcați în picioare, după o busculadă de proporții creată la o petrecere de Halloween la Seul, capitala Coreei de Sud, relatează BBC. Nu se știe încă de la ce a pornit busculada, dar una dintre teorii este că un grup mare de oameni s-ar fi îndreptat către un bar pentru a vedea o vedetă locală.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.NM a lansat o campanie de crowdfunding pe Patreon. Fiți complicele nostru

Acum, fiecare dintre voi, cititorii noștri, are ocazia să contribuie și să ne susțină activitatea, să ia parte la transformarea Moldovei. Vom continua să facem jurnalism corect în Moldova. Iar cu ajutorul vostru, vom putea să ne facem munca și mai bine. Vă propunem să alegeți una dintre cele 6 opțiuni prin care ne puteți susține. La rândul nostru, suntem gata să vă oferim toată recunoștința și mici surprize. Accesați linkul pentru a deveni complicele nostru. Și alegeți statutul care vi se potrivește: de la prieten până la președinte.

Susține NewsMaker.

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: