Maia Sandu, discuție cu ambasadorul UE: au vorbit despre pașii următori pentru aderarea la Uniunea Europeană
Full Article 40 second read

Maia Sandu, discuție cu ambasadorul UE: au vorbit despre pașii următori pentru aderarea la Uniunea Europeană

Președinta Republicii Moldova Maia Sandu a discutat astăzi cu ambasadorul UE în Republica Moldova, Jānis Mažeiks, despre agenda europeană a Republicii Moldova și pașii următori în calea spre aderarea la Uniunea Europeană.

Sandu declară că a fost discutat planul de acțiuni pentru realizarea condițiilor menționate în opinia Comisiei Europene pentru acordarea Moldovei a statutului de țara candidată, din 17 iunie, care a fost pregătit de Guvern și se află la etapa de consultări cu societatea civilă, reprezentanții executivului și alți actori interesați.

Potrivit șefei statului, asigurarea securității energetice a Republicii Moldova este prioritatea momentului. „Țara noastră contează pe sprijinul Uniunii Europene în acest context”, a menționat  președinta.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: