Maia Sandu, discuție cu ambasadorul UE: au vorbit despre pașii următori pentru aderarea la Uniunea Europeană
Full Article 40 second read

Maia Sandu, discuție cu ambasadorul UE: au vorbit despre pașii următori pentru aderarea la Uniunea Europeană

Președinta Republicii Moldova Maia Sandu a discutat astăzi cu ambasadorul UE în Republica Moldova, Jānis Mažeiks, despre agenda europeană a Republicii Moldova și pașii următori în calea spre aderarea la Uniunea Europeană.

Sandu declară că a fost discutat planul de acțiuni pentru realizarea condițiilor menționate în opinia Comisiei Europene pentru acordarea Moldovei a statutului de țara candidată, din 17 iunie, care a fost pregătit de Guvern și se află la etapa de consultări cu societatea civilă, reprezentanții executivului și alți actori interesați.

Potrivit șefei statului, asigurarea securității energetice a Republicii Moldova este prioritatea momentului. „Țara noastră contează pe sprijinul Uniunii Europene în acest context”, a menționat  președinta.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.NM a lansat o campanie de crowdfunding pe Patreon. Fiți complicele nostru

Acum, fiecare dintre voi, cititorii noștri, are ocazia să contribuie și să ne susțină activitatea, să ia parte la transformarea Moldovei. Vom continua să facem jurnalism corect în Moldova. Iar cu ajutorul vostru, vom putea să ne facem munca și mai bine. Vă propunem să alegeți una dintre cele 6 opțiuni prin care ne puteți susține. La rândul nostru, suntem gata să vă oferim toată recunoștința și mici surprize. Accesați linkul pentru a deveni complicele nostru. Și alegeți statutul care vi se potrivește: de la prieten până la președinte.

Susține NewsMaker.

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: