Maia Sandu pleacă la Bruxelles. În agendă – întrevederi cu oficiali europeni și discuții despre „accelerarea procesului de aderare”
Full Article 50 second read

Maia Sandu pleacă la Bruxelles. În agendă – întrevederi cu oficiali europeni și discuții despre „accelerarea procesului de aderare”

Pe 28 și 29 aprilie, președinta Maia Sandu se va afla la Bruxelles. În capitala Belgiei, șefa statului va avea întrevederi cu mai mulți oficiali europeni și va susține un discurs la deschiderea Conferinței anuale privind bugetul Uniunii Europene. Precizările au fost făcute de reprezentanții instituției prezidențiale de la Chișinău. 

Reprezentanții Președinției au declarat că șefa statului Maia Sandu se va afla în perioada 28 – 29 aprilie la Bruxelles, cu o vizită de lucru la instituțiile Uniunii Europene.

„Șefa statului va avea întrevederi cu mai mulți oficiali europeni pentru a discuta despre accelerarea procesului de aderare și va susține un discurs la deschiderea Conferinței anuale privind bugetul UE, găzduită de Comisarul European pentru Buget și Resurse Umane, Johannes Hahn”, au comunicat reprezentanții instituției prezidențiale.

De asemenea, potrivit sursei, pe agenda Maiei Sandu sunt prevăzute și discuții cu comunitatea cetățenilor moldoveni stabilită în Belgia.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: