Maia Sandu pleacă peste Ocean. Va efectua o vizită oficială în Canada și SUA
Full Article 30 second read

Maia Sandu pleacă peste Ocean. Va efectua o vizită oficială în Canada și SUA

Președinta Republicii Moldova, Maia Sandu, va efectua o vizită oficială în Canada și SUA.

Potrivit administrației prezidențiale, pe 11 mai, șefa statului se va întâlni cu prim-ministrul Justin Trudeau și va avea mai multe întrevederi bilaterale cu oficiali canadieni de nivel înalt. La Montréal, președinta va avea o întâlnire cu diaspora moldovenească. 

În zilele de 12-13 mai, lidera de la Chișinău se va afla în Statele Unite, la Chicago, unde va participa la cea de-a 9-a ediție a Convenției Moldo-Americane.


Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.


If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: