(FOTO) Maia Sandu și-a împărtășit experiența de promovare a femeilor în politică la Adunarea Mondială a Femeilor „WAW! 2022”
Full Article 40 second read

(FOTO) Maia Sandu și-a împărtășit experiența de promovare a femeilor în politică la Adunarea Mondială a Femeilor „WAW! 2022”

Președinta Republicii Moldova, Maia Sandu, a participat astăzi, 3 decembrie, la conferința Adunării Mondiale a Femeilor, WAW! 2022, organizată de Guvernul Japoniei. 

În mesajul adresat participanților la conferință, Maia Sandu a împărtășit experiența Republicii Moldova de promovare a femeilor în politică și în funcții publice.

„Practica țării noastre, dar și a altor state, ne arată că implicarea politică a femeilor asigură o mai bună reprezentare a intereselor societății.

Am cunoscut femei active și implicate, care își spun ferm cuvântul în viața publică din diferite țări și contribuie, astfel, la binele societăților lor”, a punctat președinta.

Amintim că șefa statului se află într-o deplasare de 7 zile în Japonia și SUA.

(FOTO) Maia Sandu și-a împărtășit experiența de promovare a femeilor în politică la Adunarea Mondială a Femeilor „WAW! 2022” (FOTO) Maia Sandu și-a împărtășit experiența de promovare a femeilor în politică la Adunarea Mondială a Femeilor „WAW! 2022”


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la existența jurnalismului de calitate susținându-ne pe Patreon! În acest fel, puteți fi parte a schimbării în bine a Moldovei. Datorită sprijinului vostru, vom putea implementa și mai multe proiecte noi și importante. Vă punem la dispoziție 6 modalități de a ne sprijini. În schimb, vă oferim content exclusiv și cadouri plăcute. Accesați linkul pentru a deveni patronul nostru. Nu este deloc greu, în schimb este atât de plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: