Maia Sandu va ține un discurs la „Summitul pentru democrație”, găzduit de Joe Biden
Full Article 1 minutes read

Maia Sandu va ține un discurs la „Summitul pentru democrație”, găzduit de Joe Biden

Șefa statului Maia Sandu va ține un discurs, pe 29 martie, la cel de-al doilea „Summit pentru democrație”, găzduit de președintele SUA Joe Biden. Un anunț în acest sens a fost făcut de premierul Dorin Recean, la ședința Guvernului.

„Moldova va participa la cel de-al doilea „Summit pentru democrație”, găzduit de președintele Statelor Unite Joe Biden, și la care astăzi va participa cu un discurs și președinta Maia Sandu”, a comunicat Recean, pe 29 martie.

Cea de-a doua ediție a Summit for Democracy („Summitul pentru democrație”) are loc în perioada 28-30 martie. Evenimentul este găzduit de președintele SUA Joe Biden. dcnews.ro scrie că Biden a invitat 121 de lideri pentru summit-ul de trei zile, majoritatea virtual, cu opt mai mulți decât în ​​2021. Potrivit sursei, summitul se va deschide cu o conversație virtuală despre pacea în Ucraina, cu președintele Vladimir Zelenski.

În cadrul Summit-ului pentru Democrație, scrie spotmedia.ro, vor avea loc mai multe evenimente la Washington și patru țări partenere — Costa Rica, Coreea de Sud, Țările de Jos și Zambia — atât cu prezență fizică, cât și online.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: