Marina Tauber a fost invitată pentru discuții la Guvern. Ce a răspuns deputata
Full Article 2 minutes read

Marina Tauber a fost invitată pentru discuții la Guvern. Ce a răspuns deputata

Șeful de cabinet al premierului, Serghei Diaconu, a invitat-o pe deputata Marina Tauber pentru discuții la Guvern privind rezoluția depusă de Partidul „ȘOR”. Potrivit oficialului, parlamentara l-ar fi refuzat.

„Azi dimineață am avut o discuție telefonică directă cu Marina Tauber. Am invitat-o la Guvern să discutăm, din numele premierului petiția depusă și anumite probleme de securitate legate de organizarea protestelor. Dna Tauber a refuzat invitația”, a informat Serghei Diaconu.

NM a solicitat o reacție de la Alina Șargu, purtătoarea de cuvânt a Partidului „ȘOR”, însă până în momentul publicării acestui articol nu am primit un răspuns.

Amintim că la finalul manifestației din 12 martie, trei deputați ai Partidului „ȘOR” și reprezentanți de la două redacții de presă (alese de Marină Tauber) au fost lăsați să treacă de cordonul de poliție și să depună o rezoluție la Guvern. Potrivit documentului, guvernarea trebuie să achite integral facturile cetățenilor, pentru cele trei luni de iarnă. Reprezentanții „Mișcării pentru popor” așteaptă un răspuns din partea autorităților, în decurs de 24 de ore. În cazul în care Guvernul nu va răspunde la această revendicare, până luni, ora 13:00, „poporul își rezervă dreptul de a întreprinde toate măsurile necesare, pentru a obliga conducerea țării să respecte voința poporului”, se arată în text.

În lipsa unui răspuns, membrii și simpatizanții Partidului „ȘOR” au organizat pe 16 martie un protest în centrul capitalei.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

 

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: