Mihai Popșoi pleacă în Turcia la Forumul Diplomației. Va avea întrevederi cu omologi din 11 țări
Full Article 50 second read

Mihai Popșoi pleacă în Turcia la Forumul Diplomației. Va avea întrevederi cu omologi din 11 țări

Ministrul Afacerilor Externe Mihai Popșoi va participa la Forumul Diplomației de la Antalya, care se va desfășura în perioada 1-2 martie. La eveniment vor fi prezenți șefi de state și de guverne, miniștri, experți, care vor aborda subiecte de actualitate de pe agenda regională și internațională.

Potrivit unui comunicat publicat de Ministerul Afacerilor Externe (MAE), în marja forumului, ministrul Popșoi va avea întrevederi cu omologii săi din Turcia, Ungaria, Muntenegru, Serbia, Luxemburg, Elveția, Marea Britanie, Slovacia, Egipt, Azerbaijan, Kazahstan.

În cadrul întâlnirilor vom discuta despre consolidarea cooperării bilaterale dintre țările noastre. Totodată, voi participa, în calitate de vorbitor la panelul despre provocările privind securitatea alimentară globală. Forumul Diplomatic din Antalya se află la cea de-a treia ediție”, a spus oficialul moldovean, citat în comunicat.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: