Mihai Popșoi, vizită la București: se va întâlni cu Luminița Odobescu și va participa la un forum
Full Article 1 minutes read

Mihai Popșoi, vizită la București: se va întâlni cu Luminița Odobescu și va participa la un forum

Ministrul Afacerilor Externe Mihai Popșoi va efectua o vizită de lucru la București, în perioada 23-24 mai. Șeful diplomației Republicii Moldova va avea o întrevedere cu omologul său român Luminița Odobescu. Ulterior, diplomații vor participa la Black Sea and Balkans Security Forum (Forumul de Securitate la Marea Neagră și Balcani). 

Potrivit unui comunicat publicat de Ministerului Afacerilor Externe (MAE), în cadrul vizitei la București, Mihai Popșoi se va întâlni cu Luminița Odobescu pe 24 mai. După întrevedere, oficialii vor susține o conferință de presă, planificată pentru ora 15:45.

Totodată, Mihai Popșoi, alături de Luminița Odobescu, va participa la Black Sea and Balkans Security Forum. În cadrul panelului de discuții „Importanța strategică a Mării Negre. De ce avem nevoie de o Marea Neagră liberă și deschisă?, ministrul Popșoi se va referi la importanța strategică și economică a regiunii Mării Negre.

De asemenea, la București, pe data de 23 mai șeful diplomației de la Chișinău va oferi un interviu pentru Euronews România, începând cu ora 22:00.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: