Ministerul Apărării: Toți cei 75 de militari care au plecat la Moscova sunt sănătoși. Instituția a semnalat o știre falsă
Full Article 1 minutes read

Ministerul Apărării: Toți cei 75 de militari care au plecat la Moscova sunt sănătoși. Instituția a semnalat o știre falsă

Toți cei 75 de militari din Compania Gărzii de Onoare, care au plecat la Moscova, sunt sănătoși, iar acest lucru îl confirmă testele la COVID-19. Despre acest lucru a anunțat Ministerul Apărării. Instituția a semnalat o știre falsă, potrivit căreia „8 din cei 72 de militari trimiși de Dodon la Moscova, ar fi infectați cu coronavirus”.

Instituția a comunicat faptul că până la data plecării la Moscova, cei 75 de militari ai Armatei Naționale s-au aflat timp de două săptămâni în carantină.

Miercuri, 17 iunie, militarii detașați la Moscova au început antrenamentele pentru parada militară din 24 iunie. În același timp, după fiecare repetiție, militarii sunt testați obligatoriu la COVID-19, pentru a preveni eventuale infectări sau răspândirea virusului printre participanți.

De asemenea, în țara gazdă, militarii au fost plasați în condiții de carantină și nu intră în contact cu alte persoane din afara locului de cazare, le este măsurată temperatura de trei ori pe zi, iar contingentul este însoțit de un medic, care monitorizează starea sănătății fiecărui militar.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: