Ministrul afacerilor externe al Macedoniei de Nord vine la Chișinău. Va avea o discuție cu Maia Sandu
Full Article 50 second read

Ministrul afacerilor externe al Macedoniei de Nord vine la Chișinău. Va avea o discuție cu Maia Sandu

Ministrul afacerilor externe al Macedoniei de Nord, Bujar Osmani, efectuează în perioada 13 – 14 februarie o vizită de lucru în Republica Moldova în contextul deținerii de către Macedonia de Nord a președinției în exercițiu a Organizației pentru Securitate și Cooperare în Europa.

Programul vizitei în Chișinău a oficialului nord-macedonean mai include întrevederi cu președinta Maia Sandu, președintele Parlamentului Igor Grosu și vicepremierul în exercițiu pentru reintegrare, Oleg Serebrian.

Discuțiile la MAEIE vor fi axate pe provocările de securitate cu care se confruntă Republica Moldova ca urmare a războiului brutal al Federației Ruse împotriva Ucrainei, procesul de reglementare transnistreană dar și rolul OSCE în consolidarea rezilienței țării noastre.

După întrevederea delegațiilor, va susține o conferință de presă începând cu ora 10:20. Instituțiile mass-media sunt invitate să participe la eveniment sau să urmărească în regim online și pe pagina Facebook a Ministerului Afacerilor Externe şi Integrării Europene.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

 

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: