Ministrul de Externe Nicu Popescu va efectua o vizită oficială în Rusia. Lavrov: „Vom discuta în detaliu relațiile noastre”
Full Article 1 minutes read

Ministrul de Externe Nicu Popescu va efectua o vizită oficială în Rusia. Lavrov: „Vom discuta în detaliu relațiile noastre”

Ministrul Afacerilor Externe și Integrării Europene Nicu Popescu urmează să efectueze o vizită oficială în Federația Rusă. Declarația a fost făcută de către ministrul rus de Externe Serghei Lavrov pe 14 octombrie, citat de RIA Novosti.

Șeful diplomației ruse a menționat că Moscova este pregătită de discuții „la cel mai înalt nivel” cu Republica Moldova.

„În ceea ce privește Moldova, doamna Sandu a declarat în repetate rânduri că își dorește relații normale, reciproc avantajoase cu Federația Rusă. Noi suntem gata de discuții, însă acestea trebuie pregătite minuțios”, a menționat Serghei Lavrov.

De asemenea, ministrul rus de Externe a anunțat că omologul său moldovean, Nicu Popescu, va efectua o vizită oficială în Rusia.

„Pot să vă spun că Nicu Popescu, minstru de Externe al Moldovei, va veni în Federația Rusă luna viitoare”, a menționat Lavrov și a adăugat: „Probabil că vom discuta în detaliu relațiile noastre”.

Contactați de NM, responsabilii de la MAEIE au menționat că autoritățile vor oferi ulterior detalii despre vizita ministrului Nicu Popescu în Rusia.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: