Ministrul german al Apărării Boris Pistorius vine în Republica Moldova
Full Article 40 second read

Ministrul german al Apărării Boris Pistorius vine în Republica Moldova

Ministrul german Federal al Apărării Boris Pistorius va vizita Chișinăul. Acesta este așteptat în Republica Moldova, vineri, 31 mai. Informația a fost confirmată de Ministerul Apărării al Republicii Moldova.

Potrivit Ministerului Apărării, oficialul german va participa la o ceremonie care va avea loc la Ministerul Apărării. Ulterior, va urma o întâlnire bilaterală cu ministrul moldovean al Apărării Anatolie Nosatîi, după care cei doi oficiali vor susține o conferință de presă.

Cu ocazia vizitei în Republica Moldova, ministrul german al Apărării va transmite un lot de echipament medical.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: