Minunea nu s-a întâmplat. A murit fetița care a căzut de la etajul 8 al unui bloc din Chișinău
Full Article 2 minutes read

Minunea nu s-a întâmplat. A murit fetița care a căzut de la etajul 8 al unui bloc din Chișinău

Fetița de doi ani, care a căzut de la etajul 8 al unui bloc de locuit din Chișinău, a decedat pe parcursul acestei nopți, la zece zile de la tragicul incident. Informația a fost precizată pentru NewsMaker de către purtătorul de cuvânt al Centrului Mamei și Copilului din Chișinău, Maxim Cazacu.

Amintim că o fetiță de doar 2 ani a ajuns la spital în stare gravă, după ce a căzut de la etajul 8 al unui bloc de locuit. Cazul a avut loc în sectorul centrul al municipiului Chișinău pe 13 iunie. Potrivit oamenilor legii, copila a căzut în gol după ce s-a urcat pe pervaz, geamul fiind deschis. Minora s-a sprijinit de plasa pentru țânțari, care a cedat, însă, greutății fetiței.

Menționăm că oamenii legii au venit cu un apel către părinți, în contextul incidentului tragic. Poliția îndeamnă părinții să supravegheze copiii în permanență, în special dacă locuiesc la bloc. Dacă nu sunt lângă copil, chiar și pentru câteva clipe, părinții sunt îndemnați să închidă toate geamurile. La fel, părinții sunt îndemnați să explice minorilor despre acest pericol de la cea mai fragedă vârstă, să nu plaseze mobilierul lângă geamuri, pentru a exclude accesul direct la pervaz și să blocheze ferestrele și mânerele cu utilaje speciale.

De la începutul anului, peste 50 de copii au căzut de la înălțime în Moldova.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: