Moldindconbank a semnat un Acord de parteneriat cu Federația Moldovenească de Fotbal
Full Article 2 minutes read

Moldindconbank a semnat un Acord de parteneriat cu Federația Moldovenească de Fotbal

Federația Moldovenească de Fotbal anunță despre lansarea unui parteneriat cu Moldindconbank, una dintre cele mai mari și de încredere bancă din Republica Moldova.

După ani lungi de colaborare, FMF și Moldindconbank au decis să fie și mai aproape printr-un parteneriat de încredere și dezvoltare.

Contractul de sponsorizare a fost semnat de către președintele FMF, Leonid Oleinicenco și de președintele interimar al Moldindconbank, Tzvetanka Kroumova.

Moldindconbank a semnat un Acord de parteneriat cu Federația Moldovenească de Fotbal

Astfel, Moldindconbank devine partener al FMF și, totodată, partener al proiectului social „Fotbal în Școli”, cu o contribuție importantă la extinderea accesibilității acestuia în cât mai multe localități din Republica Moldova.

Totodată, Moldindconbank va fi alături și de Echipa Țării – Naționala Moldovei, prin prezența la organizarea meciurilor de pe teren propriu și a altor acțiuni cu participarea tricolorilor.

„Pentru Moldindconbank, susținerea sportului este parte a strategiei noastre de responsabilitate socială. Suntem convinși că fotbalul are un potențial enorm de dezvoltare în Moldova și suntem mândri că putem să ne aducem contribuția la succesul acestui gen de sport”, a evidențiat președintele interimar al Moldindconbank, Tzvetanka Kroumova.

Prin activitățile comune cu FMF, serviciile Moldindconbank vor fi mai aproape de toți sportivii din Republica Moldova.

Moldindconbank a semnat un Acord de parteneriat cu Federația Moldovenească de Fotbal

„Este o onoare pentru noi să semnăm un acord de parteneriat cu una dintre cele mai mari și puternice bănci din Republica Moldova nu doar din perspectiva de susținere financiară, dar și de susținere tehnică. Avem nevoie de parteneri, inclusiv bancari, care să ne ajute să deschidem oportunități pentru populație ca să poată procura liber produse legate de merchandising și procurare de bilete, de exemplu. Cu această ocazie, vreau să mulțumesc conducerii Moldindconbank pentru faptul că este deschisă pentru parteneriat și investiții în sport”, a declarat președintele Federației Moldovenești de Fotbal, Leonid Oleinicenco.

FMF urează bun venit, Moldindconbank, în familia fotbalului moldovenesc!

Moldindconbank este una dintre cele mai mari bănci din Republica Moldova, cu cea mai mare rețea de subdiviziuni din țară și deține poziția de lider în segmentele credite imobiliare și carduri de plată. Banca a realizat în acest an mai multe proiecte de responsabilitate socială în domenii-cheie, precum educație, sport, diversitate culturală și sănătate.

Moldindconbank – mereu alături!

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: