Moldindconbank și VISA anunță Cadouri pentru cei dragi – cashback și premii pentru tine
Full Article 1 minutes read

Moldindconbank și VISA anunță Cadouri pentru cei dragi – cashback și premii pentru tine

Sărbătorile sunt tot mai aproape, iar acest lucru înseamnă că e timpul pentru cadouri. Cu Moldindconbank și VISA ai „Cadouri pentru cei dragi – cashback și premii pentru tine!”.

În perioada 12 decembrie 2022 – 12 ianuarie 2023, deschide un card de plată VISA din orice categorie, emis de Moldindconbank sau dacă deții deja un astfel de card, efectuează cel puțin o tranzacție în sumă de peste 1 000 de lei prin intermediul POS-terminalelor instalate la comercianți și/sau în mediul online și primești cashback 100 de lei.

Mai mult, intri în competiție pentru premiile mari, foarte dorite în prag de Crăciun și Revelion – 10 gadgeturi performante de la Apple:

Moldindconbank și VISA oferă, de sărbători, ocazia să primești unul dintre cele 3 Notebook Apple MacBook Air 13 2020; 2 smartphoane Apple iPhone 14 Pro și 5 seturi de căști AirPods Apple AirPods 3.

Dacă încă nu deții un card VISA, te așteptăm la cea mai apropiată subdiviziune a Moldindconbank, îndeplinește condițiile promoției și bucură-te de ”Cadouri pentru cei dragi – cashback și premii pentru tine!”.

Mai multe detalii puteți găsi în Regulamentul promoției.

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: