Moldova, sub Cod galben. Cum va fi vremea și ce temperaturi vor indica termometrele
Full Article 50 second read

Moldova, sub Cod galben. Cum va fi vremea și ce temperaturi vor indica termometrele

Pe 27 noiembrie, pe întreg teritoriu al Republicii Moldova continuă să se mențină în vigoare Codul galben de vântul puternic. Potrivit prognozelor Serviciului Hidrometeorologic de Stat (SHS), ninsorile vor continua și în zilele următoare.

Potrivit meteorologilor, astăzi sunt așteptate intensificări ale vântului nord-vestic în toată Moldova. Avertizarea se va menține până la ora 13:00. Viteza rafalelor poate ajunge până la 15-20 m/s, potrivit SHS.

În zilele următoare, în țară va continua să cadă ninsoare slabă, iar pe alocuri sunt posibile vijelii și înghețuri. În regiunile centrale sunt prognozate în jur de zero grade în timpul zilei și până la -6°C noaptea. În nordul Moldovei, astăzi și mâine, sunt prognozate temperaturi de până la -4°C ziua și până la -10°C noaptea. În regiunile sudice ale țării se așteaptă valori de zero grade Celsius în timpul zilei și până la -5°C noaptea.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: