Moldovean de 37 de ani, extrădat din Italia. A fost condamnat de două ori pentru violență față de soția sa
Full Article 2 minutes read

Moldovean de 37 de ani, extrădat din Italia. A fost condamnat de două ori pentru violență față de soția sa

Un moldovean de 37 de ani, care locuia în Italia și a fost judecat anterior pentru violență împotriva soției sale în vârstă de 36 de ani, a fost extrădat în Republica Moldova. Informația a fost raportată de poliția italiană, care a precizat că bărbatul a fost expulzat din țară din motive de siguranță publică.

Moldoveanul a venit pentru prima dată în Italia în 2007, iar ulterior a obținut permis de ședere. Oamenii legii italieni au declarat că, de la începutul relației conjugale, bărbatul a avut întotdeauna o atitudine geloasă față de soția sa, care, la fel, este cetățeancă a Republicii Moldova. Începând cu 2016, bărbatul a devenit extrem de gelos și obsesiv, controlându-i mereu cunoștințele și mișcările.

De-a lungul timpului, bărbatul și-a bătut și agresat sexual soția de mai multe ori. Pentru acest lucru a fost judecat de două ori: în 2018 a fost condamnat la doi ani și jumătate de închisoare, iar în 2022 la doi ani și două luni de pușcărie. La începutul lunii ianuarie 2024, bărbatul a fost eliberat din închisoare și apoi extrădat în Republica Moldova din motive de siguranță publică.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: