Municipalitatea a pierdut un proces de judecată împotriva unei companii care construiește o benzinărie în apropierea parcului Râșcani
Full Article 2 minutes read

Municipalitatea a pierdut un proces de judecată împotriva unei companii care construiește o benzinărie în apropierea parcului Râșcani

Municipalitatea a pierdut un proces de judecată împotriva unei companii care construiește o benzinărie în apropierea parcului Râșcani, la intersecția străzilor Dimo și Studenților. Despre acest lucru a anunțat viceprimarul Victor Chironda, în cadrul ședinței serviciilor primăriei, astăzi, 22 iunie.

„Spre regret, există o decizie irevocabilă de instanță în acest sens. Au fost consultate toate aspectele juridice. A fost examinată posibilitatea repetată a suspendării acestor acte. Vom prezenta o notă informativă astăzi la acest subiect și vom analiza ce putem să facem acolo. Spre regret, capacitățile primăriei în acest sens sunt destul de limitate o dată ce există o decizie a instanței. Suntem puși în situația să emitem aceste documente. S-ar putea să inițiem un dialog cu agentul economic ca să vedem care ar fi posibilitățile de soluționare amiabilă a acestei probleme”, a declarat Victor Chironda.

„Înțeleg că există o decizie a instanței de judecată în privința documentelor permisive, dar nu cred că este corect. Trebuie să ne gândim ce putem face. Nu cred că este normal când judecătorii devin peste noapte arhitecți șefi, primari și viceprimari”, a declarat Ion Ceban.

Acesta a precizat că în acel loc „nu este normal să fie o benzinărie”. „Împreună cu juriștii să examinăm soluțiile. Ei deja au pus gard, se simt ca acasă”, a mai spus Ceban.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: