„Ne vom ține pe picioare”. Peskov, despre planurile economice ale Moscovei, după sancțiunile fără precedent
Full Article 2 minutes read

„Ne vom ține pe picioare”. Peskov, despre planurile economice ale Moscovei, după sancțiunile fără precedent

Economia Rusiei a suferit o lovitură serioasă din cauza sancțiunilor din vest, însă va rezista. Declarația a fost făcută de către purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov, în cadrul conferinței din 2 martie, scrie TASS.

Avem rezerve pentru rezistență, avem potențial, planuri. Se muncește activ. Ne vom ține pe picioare”, a declarat Peskov.

Întrebat care sunt planurile economice ale Rusiei, în contextul sancțiunilor din vest, Peskov a precizat că acestea sunt provocate de „anumite acțiuni cu caracter dușmănos, menite să „zdruncine” și „saboteze” unitatea economiei rusești”.

În aceste condiții, sunt adoptate măsuri, care vor ajuta la minimizarea riscurilor, consecințelor și ne vor ajuta să ne protejăm de zdruncinarea economiei”, a răspuns Peskov.

Oficialul a adăugat că, întrucât aceste sancțiuni sunt fără precedent, „în aceste condiții trebuie de acționat dur, clar și planificat”.

Amintim că Peskov este unul dintre oficialii ruși vizat de sancțiunile din vest.

Totodată, mai multe companii importante au anunțat că își închid afacerile din Rusia, inclusiv concernele BMW și Ford.

 

Situația la zi cu privire la războiul din Ucraina în materialul care se actualizează în regim live: O săptămână de război în Ucraina. TEXT LIVE

Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: