Niciun procuror nu s-a aflat în localul supus verificărilor de polițiști. Precizările Procuraturii
Full Article 2 minutes read

Niciun procuror nu s-a aflat în localul supus verificărilor de polițiști. Precizările Procuraturii

Inspecția procurorilor nu a constatat prezența unor angajați ai Procuraturii în localul supus verificărilor privind respectarea restricțiilor impuse de pandemie, anunță printr-un comunicat Procuratura, pe 4 februarie. În procesul de examinare au fost supuse verificărilor lista persoanelor care s-au aflat în incinta localului vizat din cadrul dosarului penal aflat în gestiunea Procuraturii mun. Chișinău, sediul Ciocana.

„În procesul de examinare au fost supuse verificărilor lista persoanelor care s-au aflat în incinta localului vizat, ridicate din cadrul dosarului penal, pornit pe faptul privațiunii ilegale de libertate (art.166 din Codul penal), aflat în gestiunea Procuraturii mun. Chișinău, sediul Ciocana, precum și au fost ridicate și verificate listele și informațiile deținute de Inspectoratul General al Poliției. Prin urmare, Inspecția procurorilor informează opinia publică că, în rezultatul probelor administrate pe caz, s-a constatat că, printre vizitatorii localului nu au fost identificați angajați ai Procuraturii”, precizează Procuratura.

Amintim că Proprietarii unui club de noapte din Chișinău „au ținut ostatici” peste 100 de vizitatori ai localului mai bine de trei ore. Totul s-a întâmplat în noaptea spre 30 ianuarie, când polițiștii au venit să verifice localul dacă respectă măsurile antiepidemice. De frica unei amenzi, patronul localului a încuiat vizitatorii înăuntru.

În presă s-a vehiculat că acolo s-ar fi aflat procurori, judecători și angajați ai CNA. Cei din urmă, la fel, au respins aceste acuzații.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: