Nisporeni: Un polițist de frontieră a decedat, după ce a intrat cu mașina într-un copac
Full Article 50 second read

Nisporeni: Un polițist de frontieră a decedat, după ce a intrat cu mașina într-un copac

Un polițist de frontieră a decedat, după ce a pierdut controlul asupra volanului și s-a lovit cu mașina într-un copac. Accident s-a produs pe 9 iunie, în jurul orei 17:00, în apropiere de localitatea Soltănești. 

Bărbatul de 42 ani, conducând un automobil de model Volkswagen Passat, a pierdut controlul și s-a tamponat într-un copac. În urma impactului polițistul a decedat pe loc.

Poliția de Frontieră a venit cu un mesaj pe pagina oficială de facebook.

„Cu regret, Poliția de Frontieră anunță despre decesul lui Gheorghe Gulica, angajat în cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Frăsinești. Agent-șef adjunct Gulica a activat în Poliția de Frontieră din anul 2018. În aceste momente grele, echipa Poliției de Frontieră transmite sincere condoleanțe familiei, rudelor și prietenilor”, se arată în mesajul instituției.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: