NM nu își sărbătorește în acest an ziua de naștere. Însă ne puteți face un cadou foarte util
Full Article 2 minutes read

NM nu își sărbătorește în acest an ziua de naștere. Însă ne puteți face un cadou foarte util

Portalul NewsMaker a împlinit pe 1 august 8 ani de la lansare. În tot acest timp, echipa noastră a crescut și s-a schimbat și, în mare parte, datorită vouă am devenit așa cum ne iubiți, apreciați și ne recomandați celor apropiați.

În acest an, ziua noastră este marcată de războiul din Ucraina – fiecare dintre noi este profund afectat și îngrijorat de ceea ce se întâmplă. Pentru mulți dintre noi, războiul este o tragedie personală și o rană care nu se va cicatriza.

Din primele zile ale războiului, redacția noastră și-a schimbat programul de muncă și felul cum lucra anterior. Colegii noștri au mers în repetate rânduri la punctele de frontieră, acolo unde în primele zile de război au început să ajungă, zilnic, mii de refugiați. Am discutat cu voluntarii, cu activiștii civici și cu refugiații și am publicat podcasturi și istoriile celor care au fost nevoiți să supraviețuiască din cauza minelor și a alertelor aeriene. Au avut „noroc”, și-au pierdut locuințele, însă au rămas în viață. Corespondenții noștri au fost în Ucraina și au povestit de la fața locului despre ororile războiului, tragediile oamenilor. Ceea ce au văzut acolo i-au schimbat și pe ei, și pe noi.

În acest an, nu vom sărbători. Cel mai bun cadou pentru noi va fi ajutorul pentru cetățenii Ucrainei, care au avut de suferit din cauza războiului. Puteți transfera orice sumă pe care v-o puteți permite pe conturile deschise de Ministerul Finanțelor – în lei, dolari sau euro.

De asemenea, puteți participa la înregistrarea podcastului „2022”, care va avea loc mâine, 2 august, la centrul Artcor din Chișinău. Vom discuta într-un cerc restrâns despre ceea ce este important cu adevărat. Vă așteptăm. Pentru detalii despre înregistrare – accesați acest link.

Vă mulțumim că ne citiți❤️
Redacția voastră!

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: