Noi alerte (false) cu bombă în Moldova: mai multe locații ar fi minate 
Full Article 30 second read

Noi alerte (false) cu bombă în Moldova: mai multe locații ar fi minate 

Poliția Republicii Moldova a fost alertată în dimineața zilei de 23 august cu privire la existența unor obiecte explozibile în mai multe locații. 

Oamenii legii spun că serviciile specializate au intervenit și efectuează verificările necesare.

Regia Transport Electric din Chișinău menționează că una dintre alerte a fost înregistrată la Aeroportul Internațional Chișinău. Astfel este afectată circulația troleibuzelor din zonă.

UPDATE: Alertele cu bombă anunțate în țară s-au dovedit a fi false.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: