Noi alerte (false) cu bombă în Moldova: mai multe locații ar fi minate 
Full Article 30 second read

Noi alerte (false) cu bombă în Moldova: mai multe locații ar fi minate 

Poliția Republicii Moldova a fost alertată în dimineața zilei de 23 august cu privire la existența unor obiecte explozibile în mai multe locații. 

Oamenii legii spun că serviciile specializate au intervenit și efectuează verificările necesare.

Regia Transport Electric din Chișinău menționează că una dintre alerte a fost înregistrată la Aeroportul Internațional Chișinău. Astfel este afectată circulația troleibuzelor din zonă.

UPDATE: Alertele cu bombă anunțate în țară s-au dovedit a fi false.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.NM a lansat o campanie de crowdfunding pe Patreon. Fiți complicele nostru

Acum, fiecare dintre voi, cititorii noștri, are ocazia să contribuie și să ne susțină activitatea, să ia parte la transformarea Moldovei. Vom continua să facem jurnalism corect în Moldova. Iar cu ajutorul vostru, vom putea să ne facem munca și mai bine. Vă propunem să alegeți una dintre cele 6 opțiuni prin care ne puteți susține. La rândul nostru, suntem gata să vă oferim toată recunoștința și mici surprize. Accesați linkul pentru a deveni complicele nostru. Și alegeți statutul care vi se potrivește: de la prieten până la președinte.

Susține NewsMaker.

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: