Noi detalii despre accidentul de la Comrat: Sora copilei decedate, în reanimare, iar părinții – în stare gravă, la spital. Autoritățile, apel la ajutor
Full Article 3 minutes read

Noi detalii despre accidentul de la Comrat: Sora copilei decedate, în reanimare, iar părinții – în stare gravă, la spital. Autoritățile, apel la ajutor

Deputatul Adunării Populare a Găgăuziei Alexandr Tarnavschi a oferit noi detalii despre gravul accident de la Comrat, în care o fetiță de 12 ani a decedat, iar alte cinci persoane au ajuns la spital cu diverse traumatisme. Oficialul susține că în urma tragediei a avut de suferit întreaga familie a copilei decedate – părinții și sora mai mare, și ea minoră, care se află în reanimare, într-un spital din Chișinău. Într-o postare publică, Tarnavschi face apel la ajutor în susținerea victimelor tragicului accident.

Urmare a tragediei, administrația Liceului „Nicolae Tretiakov” din Comrat, pe care cele două surori îl frecventau, au anunțat o strângere de fonduri, în sprijinul familiei. Alexandr Tarnavschi s-a alăturat public apelului. Într-o postare pe o rețea de socializare, el a exprimat condoleanțe familiei îndoliate pentru pierderea suferită și a făcut apel la oameni să-i susțină, inclusiv financiar.

„Cer ajutor! Vă rog pe toți să dați dovadă de compasiune și milă, iar cine are posibilitatea – să susțineți financiar familia afectată”, a scris alesul local.

Potrivit oficialului, sora fetiței decedate, în vârstă de 16 ani, a fost internată în reanimare, într-un spital din municipiul Chișinău. Grav răniți în accidentul provocat de un tânăr de 24 de ani au fost și ambii părinți ai copilelor. La moment, ei se află în stare gravă, la spital.

Oamenii care își doresc să ajute victimele, sunt îndemnate să o apeleze pe directoarea Liceului „N. Tretiakov” din Comrat, la numărul de telefon 0 (298) 2-23-82.

***

Precizăm că gravul accident rutier a avut loc în produs în noaptea zilei de 3 august, în jurul orei 01:33. Potrivit datelor preliminare, un tânăr de 24 de ani, care conducea un BMW, a pierdut controlul volanului, iar mașina intrat pe contrasens, tamponând frontal un Renault, condus de un bărbat de 29 de ani.

În urma accidentului, ambii șoferi, precum și trei pasageri din Renault, o femeie de 35 de ani și copiii acesteia – două minore de 12 și 16 ani – precum și un pasager din BMW de 30 de ani, au fost transportați la spitalul din Comrat cu diverse traumatisme. În dimineața zilei, minora de 12 ani a decedat pe patul de spital. Vezi mai multe detalii AICI.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: