„Noi înțelegem nu doar limba rusă, dar și slang-urile pe care le vorbește lumea criminală“. Carp explică de ce UE a creat un hub de securitate la Chișinău
Full Article 1 minutes read

„Noi înțelegem nu doar limba rusă, dar și slang-urile pe care le vorbește lumea criminală“. Carp explică de ce UE a creat un hub de securitate la Chișinău

Deputatul Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS) Lilian Carp a declarat că „nu a fost aleasă întâmplător” locația hub-ului de securitate, la Chișinău. Parlamentarul a spus că „noi aici înțelegem de fapt cum gândesc autoritățile din Federația Rusă”. „Noi înțelegem foarte bine nu doar limba rusă dar și mentalitatea”, a menționat deputatul. 

Carp a spus că „Republica Moldova este supusă unor amenințări din partea Federației Ruse”.

„Noi aici înțelegem de fapt cum gândesc autoritățile din Federația Rusă și nu doar, vorbim de acel hub de securitate care urmează aici la Chișinău să se deschidă. Nu a fost ales întâmplător, pentru că noi înțelegem foarte bine nu doar limba rusă dar și mentalitatea, plus slang-urile pe care le vorbesc atât în lumea criminală, jargoanele pe care le folosesc”, a comunicat parlamentarul.

„Noi putem fi buni de codificatori a acestor limbaje și de fapt să spunem care sunt intențiile lor”, a mai declarat Carp, la emisiunea „Punctul pe AZi” de la TVR Moldova.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: