Noi restricții care vizează cafenelele și barurile, dar și funcționarii publici. Decizia CNESP
Full Article 2 minutes read

Noi restricții care vizează cafenelele și barurile, dar și funcționarii publici. Decizia CNESP

Unitățile de alimentație publică din stațiile PECO, centrele comerciale și punctele de trecere a frontierei își vor sista activitatea pe durata nopții, începând cu ora 22:00. Totodată, funcționarii publici vor lucra conform unui regim special. Prevederile au fost adoptate de Comisia Națională Extraordinară de Sănătate Publică (CNESP), în contextul pandemiei de COVID-19.

Conform Hotărârii nr. 36 a Comisiei Naționale Extraordinare de Sănătate Publică, se interzice desfășurarea activităților de deservire în unitățile de alimentație publică- restaurante baruri, cantine, cafenele, precum și în unitățile de alimentație publică amplasate în punctele de comercializare a produselor petroliere, centrele comerciale, aeroporturi, porturi internaționale și în punctele internaționale de trecere a frontierei de stat, în intervalul orelor 22:00- 07:00.

Totodată, autoritățile publice vor organiza regim special de lucru, de la ora 07:30- 16:00, cu pauza de masă de 30 min.

Decizia a fost luată de CNESP, în cadrul ședinței din 4 decembrie.

***

Pe 27 noiembrie, CNESP a luat decizia de a declarat stare de urgență în sănătate publică în perioada 30 noiembrie 2020 -15 ianuarie 2021. Printre restricțiile adoptate se numără interzicerea activității cluburilor de noapte, karaoke, discotecilor, precum și activitatea de deservire de tip restaurante, baruri, cafenele, cantine în intervalul orelor 22:00-07:00 (este permisă livrarea la domiciliu a produselor).

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: