Noi restricții la Moscova din cauza pandemiei. Cum vor funcționa barurile și cluburile de noapte?
Full Article 1 minutes read

Noi restricții la Moscova din cauza pandemiei. Cum vor funcționa barurile și cluburile de noapte?

Din cauza numărului mare de infectări cu COVID-19, în capitala Rusiei vor fi instituite restricții în activitatea cluburilor de noapte, a discotecilor și a altor localuri de divertisment, scrie Meduza.io cu trimitere la site-ul primarului Moscovei, Serghei Sobeanin. Măsurile vor intra în vigoare pe 19 octombrie și vor fi valabile cel puțin până în 1 noiembrie.

Astfel, intrarea în localurile care activează de la 00:00 până la 6:00 va fi posibilă numai după înregistrarea numerelor de telefon ale vizitatorilor. Aceștia vor trebuie să scaneze un cod QR sau să trimită un sms la numărul 7377.

Edilul a precizat că măsura va fi implementată după ce, în prealabil, au avut loc consultări cu administratorii localurilor de divertisment.

Jurnaliștii ruși atrag atenția că această măsură nu va opri răspândirea pandemiei de COVID-19, însă în cazul în care unul dintre vizitatori va fi testat pozitiv, autoritățile vor putea anunța persoanele cu care pacientul a intrat în contact. La rândul lor, aceștia vor fi îndemnați să se testeze pentru COVID-19.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: