„Noi știm la cine se află și ce fel de dosare se află”. Ceban susține că unor judecători li s-au promis apartamente într-un complex din Valea Trandafirilor
Full Article 2 minutes read

„Noi știm la cine se află și ce fel de dosare se află”. Ceban susține că unor judecători li s-au promis apartamente într-un complex din Valea Trandafirilor

Construcțiile ilegale încă le mai dau bătăi de cap autoritățior municipiului Chișinău, deoarece „primăria a fost cea mai coruptă instituție din țară”. Declarația a fost făcută de primarul Ion Ceban, într-un interviu pentru Europa Liberă.

Edilul a relatat că, în prezent, în primărie este creat un grup de lucru sub conducerea viceprimarului responsabil de urbanistică și mobilitate urbană, Victor Chironda, care până la sfârșitul lui iunie va introduce pe harta electronică a Chișinăului toate construcțiile „cu probleme”.

„Avem probleme, pentru că sunt foarte multe acte eliberate anterior, deci la limita legalității, unele perfect legale, după trecerea timpului”, a menționat Ceban.

Primarul capitalei a vorbit și despre complexul locativ care urmează a fi construit în parcul Valea Trandafirilor, în locul restaurantului „Doina”.

„Noi avem un caz la care vreau să vă atrag atenția. Restaurantul „Doina” din Valea Trandafirilor. Eu nu pot confirma și nu pot infirma acest lucru, nu-l pot proba, nu este treaba mea, dar eu am auzit că acolo cineva distribuie judecătorilor astăzi pentru decizia care trebuie să fie luată în defavoarea municipiului Chișinău apartamente…”, a spus edilul.

Acesta a adresat un apel către judecători.

„Să termine acest lucru, pentru că nu este bine și noi știm unde se află aceste dosare și le vom pune în lumină. Noi știm la cine se află și ce fel de dosare se află”, a spus Ceban.

Amintim că autoritățile municipiului Chișinău au semnat săptămâna curentă două protocoale de colaborare cu Agenția Națională Anticorupție și cu Agenția Națională de Integritate.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: