Noi zboruri Air Moldova anulate: erau planificate pentru 3 și 4 martie 
Full Article 2 minutes read

Noi zboruri Air Moldova anulate: erau planificate pentru 3 și 4 martie 

Compania Air Moldova a anulat alte trei curse. Potrivit orarului zborurilor de pe pagina electronică a Aeroportului Internațional Chișinău, cursele erau planificate pentru seara zilei de 3 martie și dimineața de 4 martie. 

Astăzi, 3 martie, nu va fi efectuat zborul Chișinău-Dublin, planificat pentru ora 19:50. Mâine, 4 martie, nu va fi efectuat zborul Dublin-Chișinău. Acesta era planificat pentru ora 04:00.

Și cursa Chișinău-Varșovia a fost anulată. Aceasta era planificată pentru 4 martie, ora 07:00.

Anterior, alte două zboruri planificate de Air Moldova pe 3 martie au fost anulate. Este vorba despre cursele Frankfurt-Chișinău și Chișinău-Milano. Informația a fost confirmată pentru NM de reprezentanții companiei, care au precizat că motivul este „dificultățile operaționale”, întrucât două aeronave din flota companiei aeriene sunt indisponibile pentru zbor.

Reprezentanta Air Moldova Iana Zidu a precizat că toți pasagerii care au cumpărat bilete pentru cursele Chișinău-Milano și Frankfurt am Main – Chișinău au fost informați despre faptul că zborurile au fost anulate.

Amintim că și zborurile spre și din Praga, Londra, Paris, Istanbul și Tbilisi, planificate pentru 2 martie au fost anulate.

În contextul anulării mai multor curse, Autoritatea Aeronautică Civilă a îndemnat pasagerii să urmeze unele etape în cazul reținerii sau anulării zborurilor.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: