Noul primar al Căușeniului nu are birou. Fostul edil a închiriat spațiul
Full Article 2 minutes read

Noul primar al Căușeniului nu are birou. Fostul edil a închiriat spațiul

A reușit să devină primar, însă nu se știe unde va lucra. Noul edil al orașului Căușeni, Anatolie Donțu, a rămas fără birou în incinta primăriei, deoarece predecesorul său, democratul Grigore Repeșciuc, a închiriat sala. Potrivit postului de televiziune local,  viceprimarul Victor Lebedev, care a fost până acum primar interimar, promite că încăperea va fi eliberată peste două zile. 

Anatolie Donţu, candidatul Blocului ACUM, a reușit să îl învingă în turul doi de scrutin pe contra-candidatul său din PDM, Grigore Repeșciuc. Repeșciuc a fost primar timp de 8 ani, iar în prezent este deputat din partea PDM. După ce a ajuns în parlament, acesta a decis să închirieze fostul birou, pentru a-l utiliza în timpul întâlnirilor cu cetățenii.

Darea în arendă a fost aprobată de consiliul orăşenesc, în aprilie. Deși Oficiul teritorial Căușeni al Cancelariei de Stat a notat că decizia este ilegală, Grigore Repeșciuc și-a instalat pe ușă plăcuța cu orele de audiență.

Grigore Repeșciuc a fost ales parlamentar pe circumscripția uninominală, în urma alegerilor din luna februarie. Acesta a declarat, ulterior, că vrea să revină la primărie, pentru că nu are rost să muncească în parlament după ce Partidul Democrat a ajuns în opoziție.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: