„Nu cădeți în plasa politicanilor”. Un deputat socialist îndeamnă agricultorii „să aibă răbdare” și să se roage lui Dumnezeu
Full Article 2 minutes read

„Nu cădeți în plasa politicanilor”. Un deputat socialist îndeamnă agricultorii „să aibă răbdare” și să se roage lui Dumnezeu

Liderul celei mai mare fracțiuni din parlamentul Republicii Moldova a îndemnat agricultorii „să aibă răbdare” și să se roage lui Dumnezeu. Într-o postare publicată pe pagina sa de Facebook, deputatul PSRM Corneliu Furculiță a sugerat fermierilor afectați de secetă să nu se lase folosiți de anumiți politicieni care, potrivit acestuia, își urmăresc propriile interese.

„La țară oamenii sunt cumpătați și deștepți, ei știu că dacă e secetă, trebuie să răbdăm, Domnul ne va da și ploaie și roadă, doar că trebuie să ne rugăm, să fim smeriți, să fim mai buni… (…) Astăzi cei care nici nu știu cum crește roada cheamă țăranii la proteste: pentru ce? Să ceară ploaie, roadă ? Mâ adresez agricultorilor: nu cădeți în plasa politicanilor, nu vă lăsați să fiți utilizați în interesele lor politice, uitați-vă ce au facut ei pentru voi mai înainte. Guvernul caută motorină pentru lucrări agricole, ei vă dau pentru proteste…”, a scris Corneliu Furculiță.

La țară oamenii sunt cumpătați și deștepți, ei știu că dacă e secetă, trebuie să răbdăm, Domnul ne va da și ploaie și…

Posted by Corneliu Furculita on Saturday, 15 August 2020

Amintim că Partidul Acțiune și Solidaritate a anunțat organizarea unui protest duminică, 16 august, în scuarul Teatrului de Operă și Balet față de atitudinea autorităților față de problemele agricultorilor. Președinta PAS a declarat că formațiunea își asumă angajamentul să respecte regulile de distanțare socială și să poartă măști.

Și vicepreședintele parlamentului, deputatul Platformei DA, Alexandru Slusari, a anunțat că duminică, 16 august, va fi organizat un protest de amploare al agricultorilor la periferia capitalei. Acesta va începe la ora 10:00, la autogara de Sud.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: